1

Wij kunnen alle steun gebruiken!


GoClean de Liemers is een stichting zonder winstoogmerk en wordt gerund door vrijwilligers. Voor veel van onze activiteiten hebben we spullen nodig: zakken, grijpers, handschoenen, hesjes, ....


Voor het opzetten van het MEDC en het organiseren van de Zwerfafval Experience hebben we materialen en ruimte nodig. Niet alles is gratis, hebben we gemerkt. We kunnen alle (bescheiden) financiële steun heel goed gebruiken!GoClean de Liemers Supporter!

Koop onze sticker:


Je kunt om ons te steunen de GoClean de Liemers Sticker kopen.

Daarmee laat je aan iedereen zien dat je ons een warm hart toedraagt.


De sticker kost €10.

Meer dan één sticker kopen mag natuurlijk altijd!


Graag het bedrag overmaken naar:


GoClean de Liemers

Bank: NL36RABO0324935536


Vermeld graag: "Sticker" en het aantal.
Opgeruimd, dat staat de Liemers netjes!


Wij weten het zeker, jij als ondernemer krijgt minstens 101 aanvragen per jaar voor goede doelen. Soms is het misschien een ver-van-je-bed-show-vraag, maar in dit geval is het doel om onze eigen Liemers zwerfafval vrij te maken!


GoClean de Liemers is een stichting die gedreven wordt door twee enthousiaste dames die, net als jij, willen dat onze gemeente netjes wordt en blijft. Geen grote landelijke organisatie met een hoop bureaucratie, maar gewone mensen die graag zien dat hun leefomgeving voor hun kinderen en alle andere inwoners van de Liemers schoon en veilig is. Niks duur pand of ingewikkelde verdienmodellen, maar gewoon een ouderwetse ‘handen uit de mouwen mentaliteit’.


GoClean de Liemers investeert veel tijd in het aanpakken van zwerfafval en begrijpt dat niet iedereen over even veel (vrije) tijd beschikt. Om toch een helpende hand te kunnen bieden is er de GoClean Club van 101! Wij zoeken 101 bedrijven die ons financieel willen steunen met 101 euro.


Met jouw steun kunnen wij ons nog meer richten op educatie en preventie, want met alleen opruimen blijft onze gemeente niet schoon.

Natuurlijk hebben wij nog 101 redenen om ons te steunen, maar die zijn vast niet nodig!


Word lid van de GoClean Club van 101, want ‘opgeruimd, dat staat de Liemers netjes!' Meld je aan via de e-mail info@goclean-deliemers.nl

Uiteraard zijn er meer sponsor mogelijkheden; interesse? Laat het ons weten!


Graag tot horens namens GoClean de Liemers,

Peggy, Wendy en Marloes