Fotogebruik

Fotogebruik

Fotomateriaal
Tijdens allerlei activiteiten van Go Clean worden er van bezoekers/deelnemers aan activiteiten foto´s gemaakt. Die foto´s zijn vervolgens vaak te zien op de website. Bezoekers/deelnemers stellen dit zelf over het algemeen zeer op prijs en naar buiten toe geven de foto´s een goede indruk van de sfeer en de activiteiten van onze Stichting. Verder worden bepaalde foto´s ook gebruikt voor publicaties zoals bijvoorbeeld krantenartikelen.

Zorgvuldigheid
Het publiceren van foto´s voor de verschillende doeleinden wordt altijd zeer zorgvuldig gedaan. Zo vragen wij we de betrokkene eerst om toestemming. Bij de grote hoeveelheden foto´s zoals die op de website geplaatst worden is het niettemin praktisch onmogelijk om vooraf aan alle afgebeelde bezoekers/deelnemers toestemming te vragen, zeker wanneer deze onherkenbaar zijn. Door een zorgvuldige selectie heeft publicatie van foto´s tot op heden zelden tot problemen geleid. Veel bezoekers/deelnemers vragen zelfs vaak wanneer de foto´s op de site te zien zullen zijn.

Bezwaar maken tegen gebruik beeldmateriaal
Toch kunnen bezoekers/deelnemers, maar ook medewerkers, bezwaar hebben tegen publicatie van foto´s waarop zij zelf of waarop bezoekers/deelnemers staan afgebeeld. In dat geval kan men dit bezwaar aan de Stichting Go Clean kenbaar maken door daarvoor een speciaal formulier in te vullen, te ondertekenen en naar de Stichting op te sturen. Foto´s met de betrokkene zullen dan niet (meer) gebruikt worden op de website en in gedrukte publicaties van onze Stichting.
Zonder een schriftelijk bericht gaan wij er vanuit dat we beeldmateriaal van bezoekers/deelnemers en medewerkers in publicaties en op de website mogen gebruiken.

Nadere informatie
Vragen die betrekking hebben tot de webpagina dienen gericht te worden tot de uitgever.

Alle rechten voorbehouden.
© JEKADU webdesign

Date Created: Thu Nov 7 22:15:11 2017