GoClean

de Liemers

Contact


Willen jullie een opruimactie organiseren in jullie wijk?

Dat vinden we natuurlijk super! Wij ondersteunen dit soort initiatieven heel graag. We kunnen helpen met de organisatie: we zorgen dat de spullen er zijn (prikkers/grijpers/afvalzakken) en natuurlijk krijgen jullie onze fietskar te leen! Niet alleen handig, maar het laat ook direct zien waar jullie voor staan.


(placeholder)

De Zwerfafval ExperienceĀ op jullie school?


De Zwerfafval Experience is in de maanden Januari, Februari en Maart 2018 te bezoeken in Duiven.

Alle basisscholen van de Gemeente Duiven, circa 1500 leerlingen hebben wij uitgenodigd om de Zwerfafval Experience met ons mee te beleven. GoClean wil kinderen van jongs af aan leren hoe om te gaan met (zwerf) afval. Vandaar dat wij de Zwerfafval Experience naar Duiven hebben gehaald. Overigens komen er ook BSO's, 5 klassen van de Gemeente Westervoort en Zevenaar, bedrijven, verenigingen en instanties deze bezoeken.

In deze Zwerfafval Experience leren leerlingen via educatieve ontwikkelingsspellen met opdrachten die samen worden opgelost en soms in competitieverband. Spelenderwijs leren kinderen over afval opruimen, afval voorkomen, scheiding en recycling. Ze leren dat zwerfafval niet stom is maar stoer!